Ivan Aleksić

Pozdrav svima!
Dobrodošli na moj sajt u kojem vam pričam priče – objektivom.
To su priče ljudi koji svoje svečane trenutke dele sa mnom – da bi ih sačuvali zauvek.
Trudim se da svi koji mi povere te trenutke, zaborave da smo na foto snimanju i budu opušteni i spontani, jer fotografije takvih momenata svi nazivaju najboljima. Možete slobodno reći kada, gde i kako biste voleli da vaša priča nastane. Zajedno biramo posebna i zanimljiva mesta, uglove, položaj, boje i senke. Pričamo o našim idejama i mogućnostima i kako da ih što bolje prenesemo na uspomenu zvanu – fotografija.
Cilj saradnje je da nam se spoje ideje i razumevanje.
Upravo taj spoj stvara snažne veze u kojima nismo više sami. Željeno i očekivano, u mnoge ljubavne priče koje sam imao čast zabeležiti, ušli su mali čuperci i obojili naše priče potpuno novim, sjajnim bojama. U pričama o čupercima kriju se mnogi pokušaji, izmene, ponavljanja i sve druge radnje koje sa zadovoljstvom činim kako bi ih pretvorio u male bajke.
Da li u tome uspevam?
Prosudite gledajući foto priče.
Ukoliko bar na momenat poželite biti deo neke od njih – odlično.
Zajedno ćemo otkrivati inspirativna mesta i predele koji će postati važan detalj na vašim foto uspomenama. Siguran sam da će nam biti sjajno kada se jednoga dana budemo smejali namernim facama koje smo – za svoju dušu – pravili i fotkali po sto puta.
Ako ste baš vi taj par koji bi voleo a nije siguran, ima želju a ne bi da rizikuje, dao bi šansu a ne zna kome – hajde da probamo. Ostalo ćemo prepričavati za par godina/meseci, na prvom rođendanu vašeg malog čuperka.

Ivan Aleksić, wedding&family photographer